Ceasuri barbati

Filtrează

Pe ce mana se poarta ceasul barbatesc?Cauti cele mai interesante modele de ceasuru barbati? Atunci iti recomandam sa arunci o privire la gama de ceasuri barbati Fossil pentru a gasi modelul potrivit pentru tine. Nu uita ca ceasul este un accesoriu care trebuie sa te reprezinte.

Suntem pe cale sa va dezvaluim raspunsul pe care multi barbati l-au avut de-a lungul anilor: pe ce mana este folosit ceasul? Sunteti gata sa aflati? O sa va spunem, dar in primul rand, putina istorie...

Ceasul de mana este un accesoriu care dateaza din secolul al XX-lea, cand Abraham Louis Breguet, in 1812, a construit primul ceas de mana pentru Caroline, regina a Neapolelui si sora mai mica a lui Napoleon. Dar abia la inceputul secolului al XX-lea ceasurile au inceput sa fie unul dintre cele mai bune accesorii pentru barbati si femei. In prezent se fac topuri cu ce ceasuri se poarta de barbati in acest an, astfel incat fiecare sa se inspire.

Din cauza acestei mici povesti nu avem nici o indoiala ca este un accesoriu care a fost folosit printre regalitati si de aceea, de obicei, aduce eleganta si stil celor care il folosesc. Cu toate acestea, o intrebare pe care ne-am pus-o cu totii este: pe ce mana este folosit ceasul? Ei bine, putem clarifica acest lucru si, in plus, sa oferim cateva sfaturi pentru a le purta pe ale tale asa cum ar trebui.

Reguli de purtare a ceasurilor de mana la barbatiExista mai multe reguli pentru purtarea unui ceas barbati , iar una dintre ele este: cea a mainii de utilizare. Desi, multi oameni care folosesc ceasul pe mana stanga si cred ca aceasta este mana care ar trebui folosita, nu este in intregime corect.
-
Aceasta credinta se datoreaza faptului ca exista mai multi dreptaci decat stangaci. Si ce legatura are asta? De fapt, idealul este ca un ceas sa fie folosit pe mana opusa dominantei, adica un dreptaci va purta ceasul pe mana stanga si un stangaci pe mana dreapta.

De ce? Acest lucru este foarte simplu. Cand punem ceasul in mana opusa celei dominante, dam libertate mainii cu care facem de obicei totul, cum ar fi scrisul. Ganditi-va, ar fi de fapt foarte inconfortabil sa scrieti cu acea mana pe care aveti ceasul pe incheietura mainii.

Daca vorbim de ceasuri sport barbati, regula este similara pentru ca cele mai multe activitati le faci cu mana dominanta, ceea ce inseamna ca risti sa iti strici ceasul, daca il lovesti.

Daca ai ceasuri barbati originale, atunci cu siguranta vei vrea sa protejezi cat mai mult ceasul de orice mic accident sau soc, nu? Poarta ceasul cu atentie si nu ezita sa il lasi din cand in cand acasa atunci cand nu ai neaparat nevoie de el si stii ca exista riscul de a-l strica.