Comode TV

Filtrează
Cumpara Comoda TV cu 2 usi, lemn reciclat, vintage
Comoda TV cu 2 usi, lemn reciclat, vintage
1,37299 Lei
Transport gratuit
Cumpara Comoda TV, gri, 120 x 30 x 40 cm, lemn
Comoda TV, gri, 120 x 30 x 40 cm, lemn
1,36399 Lei
Transport gratuit
Cumpara Comoda TV din lemn de mango, 100x40x45 cm
Comoda TV din lemn de mango, 100x40x45 cm
1,16999 Lei
Transport gratuit
Cumpara Comoda TV, lemn masiv reciclat
Comoda TV, lemn masiv reciclat
96899 Lei
Transport gratuit
Cumpara Comoda TV cu 3 sertare, lemn masiv reciclat
Comoda TV cu 3 sertare, lemn masiv reciclat
1,18599 Lei
Transport gratuit
Cumpara Comoda TV, lemn masiv de mango
Comoda TV, lemn masiv de mango
1,44799 Lei
Transport gratuit
Cumpara Comoda TV, 90 x 30 x 40 cm, lemn
Comoda TV, 90 x 30 x 40 cm, lemn
71399 Lei
Transport gratuit
Cumpara Comoda TV, alb, 90x30x40 cm, lemn
Comoda TV, alb, 90x30x40 cm, lemn
87799 Lei
Transport gratuit
Cumpara Comoda TV, alb, 120 x 40 x 46, MDF
Comoda TV, alb, 120 x 40 x 46, MDF
94099 Lei
Transport gratuit
Cumpara Comoda TV, alb, 100 x 30 x 30 cm, PAL
Comoda TV, alb, 100 x 30 x 30 cm, PAL
25099 Lei
Transport gratuit
Cumpara Comoda TV, negru, 100 x 40 x 40 cm, PAL
Comoda TV, negru, 100 x 40 x 40 cm, PAL
23399 Lei
Transport gratuit
Pentru o amenajare moderna si eficienta a locuintei tale este bine sa te informezi in legatura cu ultimele tendinte in moda, in ceea ce priveste stilurile care sunt in voga si obiectele de mobilier, cum ar fi sa stii ca o comoda tv alba se regaseste in stilul minimalist si in acelasi timp sa afli de unde iti poti cumpara o comoda tv ieftina.

Cum sa iti amenajezi livingul?Zona de living este una foarte importanta pentru ca acolo iti vei petrece o mare parte din zi, si cel mai important, relaxandu-te. Pentru asta vei avea nevoie de o canapea confortabila, care sa fie prietenoasa cu spatele tau, sa poti sa te bucuri de confort maxim cand urmaresti un film sau citesti.

Daca vrei sa dispui de mai mult spatiu liber poti sa alegi o comoda tv suspendata, iar daca doresti spatiu de depozitare atunci alege o comoda tv cu sertare, astfel ca vei dispune de suficient spatiu pentru anumite obiecte. Alege obiecte decorative, cum ar fi diferite statuete sau plante de interior, precum si textile decorative, perne si fete de masa.

Nu incarca inutil spatiul, astfel ca incaperea va fi mult mai usor de ingrijit si curatat. O masuta de cafea chic poate fi piesa centrala pentru aceasta incapere.

Cum sa iti amenajezi dormitorul?Dormitorul este locul in care iti incarci bateriile si te odihnesti, iar pentru o odihna satisfacatoare este necesar sa ai incaperea in asa fel amenajata incat sa iti dea o stare de liniste si de relaxare. Cea mai importanta piesa de mobilier din dormitor este, bineinteles, patul.

Alege unul comod si suficient de mare incat sa fie potrivit nevoilor tale si asigura-te ca salteaua aleasa este cea care iti ofera cel mai bun suport pe timpul noptii. Sunt persoane care refuza prezenta televizorului in dormitor, insa daca alegi sa ai unul poti opta si pentru o comoda tv dormitor, iar noi recomandam o comoda tv inalta ca sa fie usor de privit la televizor atunci cand vei sta lungit in pat.

O mare importanta o are lumina din dormitor. Pentru un somn linistit si profund este nevoie sa ai incaperea cat mai putin luminata, asta inseamna ca daca vei dori sa te bucuri de dimineti lenese de week-end este necesar sa ai niste draperii groase, de tipul celor black out. Ca si decoratiuni poti sa folosesti perne de diferite dimensiuni sau culori, tablouri si chiar oglinzi.

Cum sa iti amenajezi bucataria?Pentru amenajarea bucatariei trebuie sa te ghidezi in primul rand dupa necesitati, cat de mult obisnuiesti sa gatesti ca sa stii cat de dotata trebuie sa fie aceasta. Apoi, dupa ce ai stabilit care este aparatura de care ai nevoie trebuie sa iti alegi piesele de mobilier in asa fel incat sa iti poti depozita toate cele necesare.

Mobilierul trebuie ales in functie de stilul pe care il doresti si trebuie sa iei in calcul ca aceasta trebuie sa fie usor de curatat si intretinut, pentru a-ti usura munca si pentru a arata bine cat mai mult timp.