Corpuri de iluminat

Filtrează

Recomandari pentru iluminarea corecta a camerei de zi - corpuri de iluminatIluminatul in casa este unul dintre principalele puncte atunci cand ne gandim la decorarea spatiilor interioare. Mai ales cazul camerei de zi, care este o zona in care multe momente placute sunt impartasite in compania prietenilor si a familiei.

Aceasta zona este vitala deoarece oaspetii sunt primiti si se creeaza o impresie placuta; de aici si importanta iluminarii livingului cu cele mai bune accesorii si a crearea de spatii unice.

Lumina este esentiala pentru a imbunatati perceptia asupra spatiului, deoarece daca este o camera mica, cu iluminare buna, poate arata mai mare, daca, dimpotriva, este o suprafata mare, poate evidentia atat mobilierul, cat si culorile intregii case.

Spre exemplu, cand alegi corpuri de iluminat bucatarie, ar trebui sa alegi o varianta care sa te ajute sa vezi cat mai bine spatiul de lucru.

Exista mai multe tendinte care sunt utilizate in prezent pentru a ilumina spatiile care alcatuiesc o casa sau un apartament. Inainte de a selecta tipul de lampi care vor fi in camera de zi, trebuie mai intai sa decizi cu atentie mediul si stilul decorativ pe care vrei sa il adopti.

Alege cele mai noi optiuni care te vor face sa-ti surprinzi toti oaspetii cu eleganta si distinctia lor. Iluminatul accentuat este cea mai buna alternativa pentru acele spatii inchise, dar cu mult potential.

Aceasta tehnica ajuta la evidentierea mobilierului si a obiectelor decorative din interiorul camerei de zi, cum ar fi: canapeaua, mesele principale, sufrageria si rafturile.

Cu corpuri de iluminat ieftin vei obtine inclusiv economii la facturi pentru ca aceste corpuri sunt foarte moderne. Pentru a obtine acest efect sectorial in mediu, este recomandabil sa se utilizeze lampi de podea sau de masa, a caror lumina este mult mai puternica si mai stralucitoare. Aceste detalii sunt perfecte inclusiv pentru iluminat baie sau pentru alte camere.

In acest sens, tine cont de ceea ce vrei sa scoti in evidenta si gaseste cele mai bune variante. Recomandarea noastra este sa combini lampadare, lustre si veioze pentru a obtine cele mai bune solutii.

Cu lampi sau felinare distribuite in mod egal pe pereti si pe cele mai semnificative picturi vei da profunzime spatiului. Fara indoiala, acest efect va da senzatia de eleganta si distinctie.

In cazul in care ai o biblioteca sau un semineu in camera de zi, lampile de tavan sunt cea mai buna alternativa pentru a accentua acel punct special. O astfel de tendinta este cunoscuta sub numele de iluminare estetica.