Corsete

Filtrează
Pe langa efectul de slabit instantaneu, ce alte beneficii temporare, dar minunate, poti obtine din folosirea unui corset, fie ca este vorba de un corset modelator sau un corset modelator talie?

Cui nu-i place o talie mai subtire sau o silueta mai neteda? Chiar daca efectul de slabire este temporar, rezultatele te pot motiva sa faci alte schimbari in stilul de viata. Acesta este locul in care combinarea unei rutine cu un corset modelator sau a unui program de fitness cu exercitii regulate poate fi benefica. Dar pentru asta mai trebuie sa reusesti sa alegi corsetul potrivit. Descopera cele mai bune corsete pentru slabit!

Alege haina potrivitaDaca alegi o marime gresita a unui corset elegant, probabil ca vei fi inconfortabil din cauza strangerii (daca este prea mic) sau lasarii (daca este prea mare). Inainte de a cumpara un corset sau a unei rochii cu corset, in mod ideal ar trebui sa-ti cunosti dimensiunile si sa faci o achizitie in cunostinta de cauza, astfel incat utilizarea imbracamintei de slabit sa fie confortabila si eficienta.

De asemenea, retine ca exista multe tipuri de corsete. Unele vizeaza anumite zone ale corpului, cum ar fi abdomenul inferior (acesta este cazul centurilor de transpiratie, de exemplu). In timp ce altele ofera control deplin asupra mai multor parti ale corpului, cum ar fi stomacul si coapsele in acelasi timp.

Pentru a identifica corsetul pentru slabit facut pentru tine, trebuie mai intai sa definesti partea corpului tau pe care vrei sa le slabesti: stomac, spate, coapse, fese... Depinde de tine. De asemenea, trebuie sa iti definesti obiectivele. Nu vei lua acelasi corset daca vrei sa ascunzi curbele instantaneu sau daca vrei sa arzi grasimi si sa-ti sculptezi corpul pe termen lung.

Alegerea marimii hainelor tale de slabitExista mai multe lucruri de retinut. Marimea hainelor tale de slabit poate fi sau nu marimea ta obisnuita. Acest lucru va depinde de vanzator si de ghidul de marimi. Este foarte important sa alegi marimea potrivita pentru ca acel corset pentru slabit sa fie eficient.

Te sfatuim sa urmezi tabelele noastre cu ghidul de marimi disponibile pe fiecare fisa de produs. Pentru corsetele pentru slabit, in cazul in care te afli intre doua marimi, te sfatuim intotdeauna sa iei cea mai mica dintre cele doua.

Desi corsetul tau se poate simti mic la inceput, acest lucru este normal. Este nevoie de timp pentru ca un corp sa se adapteze. Cu toate acestea, asigura-te ca un corset nu interfereaza cu respiratia. Daca ai vreo indoiala, elimina-l. Cea mai buna modalitate de a te obisnui cu corsetul este sa cresti treptat timpul de purtare, pana cand il porti pana la 6 ore pe zi.

Principalul lucru ramane sa iei corsetul la dimensiunea potrivita, astfel incat sa poata da rezultatele asteptate.

Rezultatele corsetului tau de slabitAminteste-ti ca un corset este o centura de slabit care este acolo pentru a te ajuta. Iti modeleaza instantaneu corpul si creeaza fara efort un abdomen plat si spate neted. Cu toate acestea, acestea sunt rezultate pe termen scurt. Daca doresti sa ai rezultate pe termen lung, acest lucru va necesita purtarea regulata a corsetului.