Flori

Filtrează

De ce sa oferi flori?Intotdeauna, a da flori a fost o modalitate de a ne exprima sentimentele fara a spune nimic. Este o modalitate de a surprinde cealalta persoana cu frumusetea si aroma sa si va putem asigura ca nu o veti uita atat de usor.

Ideea de a da flori dateaza din timpuri imemoriale; Legenda spune ca zeita Afrodita, zeita iubirii, iubea trandafirii, asa ca daca voiai sa o cuceresti, cea mai buna idee era sa-i oferi un buchet din aceste flori elegante. De aceea, trandafirii sunt un simbol fara echivoc al iubirii, pasiunii si devotamentului fata de o persoana. Daca ai un buchet de trandafiri, ai noroc! Iti mai trebuie si un suport flori pe care acestia sa se catare si ai obtinut rezultatul dorit.

Dar nu toate florile semnifica neaparat o declaratie de dragoste. Asa cum exista nenumarate sentimente pe care le putem simti fata de o persoana, florile au si sensul lor. Trandafirii rosii denota dragoste pasionala, dar aceasta nu este singura optiune viabila atunci cand vine vorba de a darui flori.

De asemenea, poti da un buchet unui prieten, parintilor tai sau cuiva pe care vrei sa-l inveselesti pentru ca are spirite joase. De asemenea, poti alege si alte flori. Poti opta pentru flori de apartament daca esti pasionat de plante sau destinatarul le iubeste, sau poti alege flori de gradina, daca ai un spatiu pentru ele.

Florile exprima prieteniaExista o varietate de flori pe care le puteti da si cu care sa va exprimati prietenia, afectiunea, de exemplu. Un buchet de flori de primavara este cu siguranta o surpriza placuta.

Un alt motiv pentru a da flori este ca pentru ca acestea nu se demodeaza. Am vazut mereu in carti sau filme cum au fost daruite flori si ne-am dorit dintotdeauna sa fim cei care le-au primit. Ei bine, de fapt, oferirea de flori este o modalitate pentru persoana careia ii trimiti, sa nu uite niciodata de acest cadou.

Daca trimiti flori, de exemplu, la munca, o vei face sa fie protagonista pe tot parcursul zilei. Tu decizi daca vrei sa trimiti florile la serviciu sau acasa!

Daca vrei sa faci un cadou unui barbat si ti se pare ca florile pot fi putin feminine, nu-ti face griji, ii poti oferi si plante, va fi un gest de incredere si, de asemenea, un cadou de durata, deoarece daca ai grija de o planta, te poate tine o viata intreaga.