Pensule machiaj

Filtrează

Sfaturi utile pentru alegerea si utilizarea pensulelor de machiajUnul dintre secretele unui machiaj perfect consta in alegerea corecta a instrumentelor de machiaj. Rolul esential ii revine asadar pensulei, fara de care este imposibil sa se creeze arcul perfect al ochiului, sa contureze fata sau sa accentueze sprancenele expresive.

Se poate crea un aspect impresionant cu pensule machiaj de inalta calitate utilizate in functie de persoana. Dupa ce ti-ai cumparat pensulele, nu uita ca ai nevoie si de un suport pensule machiaj pe care sa il utilizezi pentru ele.

Daca te intrebi ce pensule de machiaj sunt bune, alege de fiecare data brandurile cunoscute si recomandate de profesionisti. O pensula pentru fond de ten este primul lucru de care este nevoie, dupa aplicarea cremelor si a bazelor.

Expertii recomanda sa fie fabricata din peri sintetici pentru ca este mai usor de curatat si indeparteaza eficient toate impuritatile de la o utilizare la alta. In general, pensula trebuie sa fie moale si groasa, cu fire mai lungi, pentru a intinde uniform produsul pe toata suprafata fetei.

Daca fondul de ten este mai gros ca textura, se recomanda un beauty blender sau degetele. Pensula conceputa pentru pudra este cea mai mai moale, deoarece intinde uniform machiajul pe toata fata. Pensula tip evantai serveste la o varietate de scopuri.

Importanta si scopul pensulelor pentru machiajPoate fi folosita pentru aplicarea pudrei, fardului de obraz sau iluminatorului. Dupa ce folosesti aceste pensule, nu uita de curatare pensule machiaj astfel incat sa nu le strici.

Exista mai multe tipuri de pensule pentru fardul de pleoape. Acestea pot fi plate, rotunde, mai mari sau mai mici. Fiecare machiaj al ochilor se realizeaza in functie de tipul de fard ales si de tipul de pensula. Trecerea de la o nuanta la alta trebuie sa fie facuta cu atentie pentru a nu arata inestetic.

Poti gasi numeroase forme de pensule machiaj ochi pe care sa le cumperi in functie de make-upul pe care il faci in mod normal. Astfel, vei avea mereu un machiaj perfect.

Daca este folosita, peria trebuie in general spalata cel putin o data pe saptamana. Un makeup artist este obligat sa igienizeze instrumentele dupa fiecare client. Expertii recomanda igienizarea cu ingrediente cu continut scazut de alcool, care nu pot deteriora firul natural al periei.

Un amestec de otet si apa poate inlocui aceasta substanta cu alcool. Peria poate fi clatita cu o lotiune de curatare sau un sampon bland.