Peruci

Filtrează
Cumpara Peruca Profesionala Cara Blond Argintiu
Peruca Profesionala Cara Blond Argintiu
21490 Lei
Transport gratuit
Cumpara Peruca Profesionala Lola Roz
Peruca Profesionala Lola Roz
17990 Lei
Transport gratuit
Cumpara Peruca Manic Panic Dusky Jewel Siren
Peruca Manic Panic Dusky Jewel Siren
26990 Lei
Transport gratuit
Cumpara Peruca Manic Panic She Wolf Queen Bitch
Peruca Manic Panic She Wolf Queen Bitch
26990 Lei
Transport gratuit
Cumpara Peruca Profesionala Lola Bruneta
Peruca Profesionala Lola Bruneta
16490 Lei
Transport gratuit
Cumpara Peruca jimmy
Peruca jimmy
5990 Lei
Cumpara Peruca geisha
Peruca geisha
12990 Lei
Cumpara Peruca china
Peruca china
9990 Lei
Cumpara Peruca nebun
Peruca nebun
5490 Lei
Cumpara Peruca rege
Peruca rege
6990 Lei
Exista o mare varietate de peruci pe piata din care poti alege. Perucile exista in toate variantele: scurte, medii sau lungi, si in diferite modele, inclusiv peruci par natural.

Din punct de vedere tehnic, perucile difera in functie de metoda de fabricatie si de materialul din care sunt fabricate. Asa ca poti gasi multe modele de peruci ieftine, asa ca nu ezita sa o alegi pe cea care iti place.

Natural sau sinteticPerucile sunt disponibile in par natural si par sintetic si vei gasi mereu reduceri peruci. Cand vine vorba de peruci naturale, acestea sunt facute din par uman. In timp ce perucile sintetice sunt facute din fibre sintetice. Diferenta este cel mai adesea vizibila cu ochiul liber.

Cu toate acestea, intalnim in prezent fibre sintetice care sunt aproape de parul real, atat vizual, cat si la atingere. Diferenta este in principal in nivelul pretului. Perucile sintetice costa mai putin decat perucile din par natural. Poti trata perucile naturale ca parul real.

In special, le poti colora sau le poti trece la dispozitive de incalzire (placatoare de indreptat, difuzor, periere etc.). Pe de alta parte, perucile sintetice nu sunt potrivite pentru calcare sau colorare. Perucile naturale necesita astfel intretinere identica cu parul original si coafarea zilnica.

Si sunt vizibil mai grele decat modelele sintetice. In functie de metoda de fabricatie, pe piata exista diferite modele de peruci. Astfel, poti gasi peruci par scurt, peruci colorate, peruci blonde, peruci barbati, peruci dama.

Peruci de par umanAceste peruci sesemneaza un standard de calitate. Parul natural corespunde calitatii unui par sanatos cu cuticulele mentinute in directia corecta. Sunt realizate din par uman natural de inalta calitate, din acelasi cap de par. Toate fibrele de par sunt orientate in aceeasi directie. Sunt obtinute din parul tuns direct de la o persoana sanatoasa.

Peruci din dantelaDenumite si peruci Lace Wigs, aceste peruci din dantela sunt peruci de versiune mai noua. Sunt realizate folosind o tehnica sofisticata care le diferentiaza de perucile clasice. Perucile din dantela sunt peruci moderne care rivalizeaza din ce in ce mai mult cu tesaturile.

Marile vedete ale Statelor Unite, precum Beyonce si Rihanna au optat acum pentru peruca Lace Wigs, in detrimentul tesaturii. Chiar si barbatii, in special americanii, apeleaza la peruca din dantela in aceste zile.

Dantela este o banda a carei textura imita perfect scalpul in sine: de aceea este de nerecunoscut. Parul este apoi cusut unul cate unul pe aceasta banda, intrucat parul natural este implantat unul cate unul pe scalp.

Peruci pline din dantelaPerucile pline de dantela sunt, de asemenea, peruci de dantela imperceptibile. Spunem „dantela plina” atunci cand siretul inconjoara complet cupa, din fata in spate. Sireturile pline fac posibila acoperirea fruntii, de la o ureche la alta precum si ceafa.

Aceste peruci din dantela iti permit sa porti parul sus si in coada de cal. De asemenea, este posibil sa-ti coafezi parul in coc. Perucile din dantela sunt disponibile cu sau fara elastic. Daca este cu elastic, peruca este reglabila in functie de marimea capului.