Table de scris

Filtrează
Cu o tabla de scris, adaugi un element valoros de design interiorului tau, care poate fi folosit in multe moduri diferite. In combinatie cu un covor vintage, de exemplu, formeaza o atractie in zona de zi.

Exista table de scris cu marker pentru bucatarie si care pot fi de un real ajutor ca punct de informare pentru toti clientii, daca este utilizata in restaurant si bristo. Poate fi un memento spontan pentru cumparaturi sau pentru retete rapide, precum si spatiu pentru idei.

In camera copiilor servesc ca table de scris cu creta, si pot fi curatate si scrise din nou cu usurinta in orice moment. Suprafata neagra a tablei de scris poate fi scrisa cu creta cu usurinta. Datorita diferitelor formate, aceasta poate fi, de asemenea, adaptata optim la functia respectiva. Unele modele au spatii mici de depozitare pentru creta, astfel incat, creta sa nu se piarda.

Tabla de scris pentru copii are un cadru larg din lemn cu trepied, pentru a le amplasa acolo unde este nevoie. De asemenea, tablele de scris in stil vintage pot fi plasate in mod optim langa o esarfa cu bucla in zona de living. Diferitele modele creeaza un fler deosebit.

Unele modele sunt prevazute si cu un cadru, un suport sigur care sa fie amplasat in aer liber, eventual ca panou informativ la o petrecere in gradina. Cu o tabla alba sau o tabla magnetica, poti prezenta continutul in mod clar, astfel incat publicul sa poata intelege chiar si subiecte complexe imediat.

Tablele de scris au multe alte avantaje. Poti descoperi numeroase variante, de la table mobile cu rotile cu o suprafata mare, pana la tabla magnetica si tabla de sticla.

Fie ca panou informativ la birou, fie in scopuri de instruire, spre deosebire de modelele electronice, tablele magnetice albe nu necesita aproape intretinere, pot fi operate intuitiv si sunt gata de utilizare non-stop. Si cel mai bine: de la modul de asteptare pana la cea mai dificila utilizare continua, rezultatul din balanta energetica este intotdeauna un zero verde.

Tablele magnetice si alte table de scris sunt, prin urmare, medii premium chiar si in vremurile digitale cand vine vorba de vizualizarea informatiilor in companie. Exista motive intemeiate pentru a folosi o anumita tabla de scris.

Tablele albe de scris, magnetice, cu rame din plastic sau aluminium, pot fi numite versiuni pentru sala de conferinte si pentru tabla scolara. Tabla magnetica de calitate superioara este destinata utilizarii mai grele, fiind potrivita pentru utilizare ocazionala.

Partenerul sau, este un marker permanent. Poti prezenta cele mai recente fapte publicului tau la intalniri, cursuri de formare sau prelegeri in alb-negru – sau color, in functie de nevoile si conceptul tau. Si cu o simpla stergere uscata, suprafata de scris este curatata rapid de continut.

Daca preferi un autocolant tabla de scris, acesta ofera copiilor mult spatiu pentru desen si scris si pentru distractie creativa. Chiar si marii artisti pot nota intalniri, idei si sarcini pe ea sau pot decora un perete cu o creatie artistica.

Poti folosi creta si marker permanent pe tabla de vinil rezistenta. Poate fi stearsa din nou si din nou, astfel incat sa nu ramana urme pe ea.